KC Danmark logo klik her for at komme til forside
Anlæg som er godkendt på Go' Energi´s positivliste

Go’ Energimærket sikrer dig, at varmepumpen er en af de mest energieffektive på markedet.

Se meget mere om vores 5 års totalgaranti her

Nyhedsbrev

Inverter teknologi

Inverter teknologien gør at din varmepumpe lever den varme der er brug for, ved hele tiden at tilpasse varmepumpens hastighed til det behov der er for varme.

En varmepumpe med inverter teknologi vil ved en udendørs temperatur på 7 grader stort set kun kører i tomgang, det vil sige at både kompressor og indblæsninge vil køre stille og roligt. Når udendørs temperaturen falder og der bliver behov for mere varme skrue varmepumpen stille og rolig op for hastigheden på både kompressoren og *indblæsningen så varmepumpe leverer mere varme.

*På nogle varmepumper er der mulighed for at stille indblæsnings hastighede og for at varmepumpen kan øge indblæsnings hastigheden når der bliver behov for mere varme skal indblæsnings hastigheden (FAN) være sat til AUTO.

Inverter teknologi kan lidt sammenlignes med en bil, hvis du er ude og køre en tur så køre du en jævn hastighed på f.eks 100 km/t hele vejen, du køre jo ikke 200 km/t i 10 minutter for derefter at holde stille i 10 minutter osv. Det at man holder en jævn hastighed på hele turen gør at både energi forbruget og støj niveauet bliver meget mindre.

Fordelen ved inverter teknologien er at spare på energien og at varmepumpe det meste af tiden har et mindre støj niveaue da den køre med mindre omdrejninger.

Langt de fleste varmepumper har idag inverter teknologi, da det er en bedre, mere støjsvag og mere energi venlig måde at varme huset op på.

 

Fagudtryk

Klik på det emne du vil vide mere om

COP
EER
Inverter teknologi
Kølemiddel
Sommerhus/vedligeholdelses funktion
KMO certificeret logo

KC Danmark ApS

Søndergårdsvej 5

8660 Skanderborg

Tlf. +45 70 26 38 37 info@kcdanmark.dk

Vi er klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål om klima