KC Danmark logo klik her for at komme til forside
Anlæg som er godkendt på Go' Energi´s positivliste

Go’ Energimærket sikrer dig, at varmepumpen er en af de mest energieffektive på markedet.

Se meget mere om vores 5 års totalgaranti her

Nyhedsbrev

Priser luft til luft varmepumper

Priser på de billigste luft til luft varmepumpe starter på 3-5000 Kr. (uden montage) men det er ofte en dårlig forretning at købe varmepumper til de helt billige priser da kvalitet og pris ofte hænger sammen.

Priser for opvarmning i den kolde danske vinter

Den helt store udfordring er den kolde danske vinter, når temperaturen falder, er der mange af de billige varmepumper der enten bruger rigtig meget strøm eller i værste fald slet ikke varmer, når det bliver rigtig koldt.

Her har en kvalitets luft til luft varmepumpe fra KC Danmark ApS stadigvæk en god virkningsgrad og afgiver en dejlig varme når temperaturen kommer ned under frysepunktet. Alle vores pumper er sikret drift ned til – 20 grader med varmetråd i yderdelen uanset pris niveau.

El priser stiger hvert år

Da priser på el kun går en vej er det vigtigt at din nye luft til luft varmepumpe også har en god virkningsgrad når den danske vinter slår til og det bliver rigtig koldt.

En billig varmepumpe er oftest ikke bygget til det danske klima og vil når det bliver koldt bruge meget mere energi end en varmepumpe der er lavet til det kolde danske klima

Priser på anlæg og priser på montage

Hovedparten af vores priser på varmepumper, er inklusiv professionel montage, og priserne er for kvalitets anlæg der også varmer når det bliver koldt, så prisen på din elregning ikke løber løbsk.

Billige varmepumper, kan være hunde dyre

Varmepumper er et godt og billigt alternativ til elvarme, oliefyr og andre varmekilder. Hvis man altså køber en god kvalitet.

En kvalitets varmepumpe har ofte en COP værdi på over 5 hvilket vil sige at du ved f.eks. ved en udendørstempertur på +7 grader, får 5 KW varme hver gang du bruger 1 KW strøm.

COP værdien falde når temperaturen falde, da pumpen så skal bruge mere energi for at hente varmen ud af luften og huset der skal opvarmes skal bruge mere energi for at holde temperaturen

Det er så også her at en kvalitets luft til luft varmepumpe virklig banker de billige anlæg på plads, vores topmodel har ved -15 grader stadigvæk en COP værdi på 2,17 hvilket vil sige at du for hver gang du bruger 1 KW størm får 2,17 KW varme.

Billige varmepumper vil ofte være dyrere at anvende end almindelig elvarme, da de bruger det samme eller mere strøm uden at give noget varme fra sig.

Hvis du vil vide mere

Fordel ved luft til luft varmepumper

Hvad er fordelene ved en luft til luft varmepumpe og er det noget for mig.

Læs mere om varmepumper her

Sådan fungerer luft til luft varmepumpe

Vi har lavet en lille artikel om luft til luft varmepumper.

Læs mere her

Montering

Du kan se meget mere om montering på linket herunder.

Læs mere om montering her

Priser på varmepumper

Se lidt mere om priser på varmepumper og lidt om hvofor du ikke skal vælge varmepumper med de mindste priser

Læs mere om priser på varmepumper her

KMO certificeret logo

KC Danmark ApS

Søndergårdsvej 5

8660 Skanderborg

Tlf. +45 70 26 38 37 info@kcdanmark.dk

Vi er klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål om klima